Mireille van Gameren

Leerkracht groep 1/2b
BHV-er

mireille.vangameren AT eenbes DOT nl

Al vele jaren werk ik met veel plezier in groep 1-2 op de Crijnsschool. Het enthousiasme, de spontaniteit en onbevangenheid van kleuters spreekt mij erg aan. Het belangrijkste in een kleutergroep vind ik het welbevinden van de kinderen, en het graag naar school gaan. Dan komt de rest vanzelf. Laat een kleuter eerst alles lekker verkennen en zich op zijn gemak voelen, bij de een is dat meteen en de ander heeft daar wat langer voor nodig, ieder in zijn eigen tempo. Geen één dag is hetzelfde dat maakt het zo leuk. Naast alle vaardigheden die we de kinderen leren ben ik geïnteresseerd in de grove en fijne motoriek van de kinderen en vind het dan ook erg leuk om met ze  te gymmen en bezig te zijn met de voorbereiding op het schrijven. De methode schrijfdans die wij op school volgen leert spelenderwijs de fijne motoriek te verbeteren, het plezier straalt van de kinderen af wanneer we lekker bewegen op de muziek!

Werkdagen: maandag en dinsdag