Miekie Koster

gedragsspecialist
Begeleiding arrangementen

miekie.koster AT eenbes DOT nl

In 1985 ben ik gaan werken voor Stichting Onderwijsbelangen Nuenen, inmiddels De Eenbes , en ik heb sindsdien al aardig wat kinderen in de klas gehad van ouders die ik als kind ook les heb mogen geven. Na al die jaren vind ik nog steeds dat ik een geweldig mooi vak heb. In de loop der jaren heb ik alle klassen van kleuters t/m groep 8 les gegeven. Elke leeftijd heeft zo zijn charmes.

 

Dit schooljaar heb ik geen eigen groep., maar begeleid ik bij ons op school de kinderen met speciale onderwijsbehoeften zoals o.a. kinderen met ASS en ondersteun ik de collega’s die een zorgleerling in de klas hebben.

 

Ik werk graag op De Crijns omdat we hier met z’n allen (collega’s, ouders en kinderen) niet alleen werken aan goed onderwijs, maar ook aan ‘goed in je vel zitten’. Leren gaat veel beter als er uitdagende werkvormen worden gebruikt, als er wordt aangesloten bij elke persoon als individu, als er vertrouwen is en respect voor elkaar. Kortom ik hoop bij te dragen aan het gevoel van ‘thuis zijn’ op school, zowel in de groep als daarbuiten.

 

Werkdagen: maandag, dinsdagochtend en vrijdag 

Naar overzicht