Michelle Roosendaal

Leerkracht

michelle.roosendaal AT eenbes DOT nl

Hallo allemaal!

Ik ben 32 jaar en ik ben geboren in Geldrop. Samen met mijn vriend en zoontje woon ik in Weert. Ik ben nu hoogzwanger van onze tweede en sta daarom aan het begin van het schooljaar niet voor de klas. Na de bevalling kom ik bij de kleuters.

Ik werk nu al een aantal jaar op de Crijnsschool.

Ik vind het erg belangrijk om tijdens de start van een nieuw schooljaar eerst een vertrouwensband met de kinderen op te bouwen. Zo zullen ze zich optimaal kunnen ontwikkelen in een veilige leeromgeving.

Ook heb ik de opleiding Master SEN afgerond. Binnen deze opleiding heb ik me vooral gericht op verschillende aspecten rondom het vakgebied taal.

In de klas probeer ik tegemoet te komen aan de verschillende onderwijsbehoeften van de kinderen. Daarbij vind ik het erg belangrijk om te kijken naar wat er al goed gaat. Vanuit dat punt probeer ik samen met de kinderen steeds een stapje verder te komen.

Werkdagen: dinsdag , donderdag en vrijdag