Marijke Lamers

Leerkracht groep 1/2b

marijke.lamers AT eenbes DOT nl

Ik ben al een lange tijd werkzaam op de Crijnsschool en ik doe dit nog steeds met veel plezier. Mijn hart ligt bij de kleuters, omdat de onbevangenheid en spontaniteit van deze kinderen ervoor zorgt dat het nooit een sleur wordt. Ik probeer de kinderen spelenderwijs en met humor uit te dagen zich te ontwikkelen. Als school doen wij dit de laatste jaren vooral met coöperatieve werkvormen (samenwerken vind ik belangrijk) en door rekening te houden met meervoudige intelligenties (ieder kind is ergens ‘knap’ in)

Als er op school sportieve activiteiten zijn, ben ik er meestal bij en ook als er iets op het ‘Crijnspodium’ moet gebeuren kunnen mijn collega’s altijd een beroep op me doen. Ik kan me daar heerlijk in uitleven!

Werkdagen: woensdag, donderdag en vrijdag