Lonneke Sijmons

Leerkracht groep 4

lonneke.sijmons AT eenbes DOT nl

Ik werk al wat jaartjes op de Crijnsschool en doe dit nog steeds met heel veel plezier.

Dit jaar sta ik weer in groep 4. Ik heb heel veel zin om er samen met de kinderen een fijn en leerzaam schooljaar van te maken.

Het is leuk en fijn om in de klas veel bezig te zijn met het coöperatief leren. Kinderen leren goed samenwerken en kunnen op deze manier ook veel van elkaar leren.

Ook werken we met meervoudige intelligentie. Ieder kind is namelijk op zijn eigen manier 'knap'!

In mij lessen probeer ik dan ook zoveel mogelijk tegemoet te komen aan de verschillende intelligenties in mijn klas.

Om goed te kunnen leren is het voor kinderen belangrijk zich veilig te voelen op school en succeservaringen te hebben. In de klas plan ik zeer regelmatig activiteiten op het sociaal emotionele gebied.

Ik vind het erg belangrijk om in de klas te kijken naar wat er al goed gaat bij de kinderen en om vanuit dat punt te kijken hoe we samen steeds iets verder kunnen komen. De kinderen spelen zelf ook een belangrijke rol in het bepalen van de leer/werkdoelen en de weg daar naar toe. Want leren op school is iets wat we samen doen!

We gaan er dit jaar weer een fijn leerzaam jaar van maken.

Werkdagen: maandag en dinsdag