Koen Moors

Leerkracht groep 5
ICT-Ambassadeur, BHV-er

koen.moors AT eenbes DOT nl

Wat ik zo fijn vind op onze school is dat we veel, veelzijdig en met veel plezier leren. Als kinderen zich prettig voelen bij mij in de klas bevordert dat de betrokkenheid en het leerplezier. Ik wil kinderen op veelzijdige manieren laten leren en ontwikkelen. Daarom voel ik me thuis bij de coöperatieve werkvormen en Meervoudige intelligentie waarmee we onze lessen vormgeven. Ook in het ICT gebeuren wil ik onze school laten ontwikkelen zodat kinderen op een eigentijdse wijze onderwijs kunnen krijgen. Zo leren kinderen ook (naast de vakken van rekenen, taal en spelling) andere vaardigheden die ze in deze maatschappij nodig hebben. En tenslotte vind ik het heel belangrijk oog te hebben voor de sociaal-emotionele ontwikkeling van kinderen. D.m.v. de Sociaal Sterke Groep en dramalessen leren kinderen om te gaan met zichzelf en elkaar. Hierdoor werk je aan een fijn leefklimaat voor iedereen binnen de klas.

Werkdagen: ma t/m vrij