Evelien Kuijten - van den Hil

Leerkracht groep 6 en 8
Conflictbegeleider

evelien.vandenhil AT eenbes DOT nl

Ik ben 29 jaar oud en woon samen met mijn man in Sterksel.

In 2012 ben ik afgestudeerd aan de PABO, maar had toen sterk het gevoel dat ik nog niet klaar was met studeren. Daarom besloot ik de master Special Educational Needs (SEN) te gaan volgen. Hierbij heb ik veel geleerd op het gebied van leren en gedrag. Ik ben met mijn master afgestudeerd op het onderwerp 'autisme protocollen in het SBO'.

Sinds 2015 ben ik werkzaam op de Crijnsschool. Het werken met Alles-in-1 in combinatie met Coöperatief leren en MI spreekt me enorm aan. Het is gevarieerd en uitdagend en het zorgt voor veel plezier en betrokkenheid bij het leren, wat natuurlijk ontzettend belangrijk is! Daarnaast vind ik het ook erg belangrijk dat kinderen met een fijn gevoel naar school komen en zich veilig voelen. Op die manier kunnen we er met z`n allen een gezellig en bovenal leerzaam jaar van maken!

werkdagen tot aan mijn zwangerschapsverlof:
maandag en dinsdag in groep 7, woensdag t/m vrijdag in groep 8