Evelien van Wijk - Gijsbers

Leerkracht groep 8

evelien.gijsbers AT eenbes DOT nl

Ik ben Evelien en ik werk nu inmiddels al enige tijd op de Crijnsschool.
Hier werk ik met erg veel plezier! De spontaniteit en het enthousiasme van de kinderen en het team maken dit werk heel leuk en afwisselend.

In 2018 hebben wij iPads aangeschaft voor alle kinderen, hierdoor is ons onderwijs nog meer op maat. De iPad is een mooi middel om te gebruiken naast de gewone lessen. Ons rekenonderwijs is ook op de iPad en werken wij met Gynzy.

Het veel, veelzijdig en met veel plezier staat voorop. Ik vind het belangrijk dat kinderen met plezier naar school komen en dat ze op verschillende manieren leren. Daarom werk ik veel met coöperatieve werkvormen en Meervoudige Intelligentie.

Enige tijd geleden heb ik mijn opleiding tot rekencoördinator afgerond en hierdoor ben ik me nog meer gaan richten op het rekenonderwijs bij ons op school.

Verder ben ik getrouwd met Bram en samen hebben we een dochter Lynn en een zoon Luuk.

Werkdagen: ma t/m wo