Els Segers

Leerkracht groep 4
Conflictbegeleider, BHV-er, ICP

els.segers AT eenbes DOT nl

Al enkele jaren mag ik hier op de Crijnsschool werken, dit schooljaar in groep 4.

Ik kom uit het mooie Lieshout,  ben getrouwd met Gerard en samen hebben we een zoon Thijs  en een dochter Maike. Ik houd erg van koken, lezen, wandelen en lekker op vakantie gaan. 

Tijdens mijn Master Sen opleiding heb ik mij gespecialiseerd in taal en lezen en ben ik afgestudeerd op het onderwerp leesmotivatie bij kinderen. Ik geniet dan ook volop van het lezen in de klas en om dan de kinderen zo enthousiast mogelijk te maken voor de verschillende soorten boeken.

Hoe meer een kind leest en er plezier in heeft, hoe beter het leert lezen en begrijpt wat het leest. Door lezen krijg je kennis van de wereld en met een boek kun je lekker wegdromen en fantaseren. Dus ga lekker vaak naar de bieb en laat uw kind vooral zelf beslissen wat het wil lezen!

 

Ik geniet niet alleen van het vele lezen wat wij doen op "de Crijns" maar ook van het werken met Meervoudige Intelligentie en Coöperatieve werkvormen. Iets wat ik mij echt eigen heb gemaakt sinds ik hier op school werk. De betrokkenheid die ik zie bij de verschillende werkvormen geeft mij, maar ook zeker de kinderen, energie om samen weer een stapje verder te komen!

Als condlictbegeleider en interne contactpersoon ga ik graag met kinderen in gesprek en probeer samen met hen tot oplossingen te komen. Ik merk dat kinderen het fijn vinden ook zelf een inbreng te mogen hebben.

 

  

Werkdagen: woensdag, donderdag en vrijdag

Naar overzicht