NL doet! Samen knappen we de speelplaats op!

11 maart, tijdens NL doet,  is er kei maar dan ook echt kei hard gewerkt door ouders,  grootouders en twee scholieren van het Ter AA college uit Helmond om de speelplaats 'voorjaar klaar' te maken.
Er zijn nieuwe bankjes geplaatst, ook op de Jacobushoek. Het extra stoepje rondom het podium is weg, de planten op de berg bij de glijbaan zijn gesnoeid, er is geschoffeld en heel veel blad geruimd vanaf de fietsenstalling tot aan de kleine poort.  Bij alle ingangen onder de roosters al het vuil weggehaald. Op de foto's is te zien hoe netjes het geworden is! 
Dank aan alle (groot)ouders en vrijwilligers die ons geholpen hebben!
We vragen iedereen om er samen voor de zorgen dat het netjes blijft  " met hetzelfde gemak gooi je het in de prullenbak".  We zullen hier ook in de klassen extra aandacht aan besteden. 
Wat staat nog op de planning in april: 
Als het nieuwe net voor de zandbak binnen is wordt het zand van de zandbak ververst, de kale bomen gaan eruit en er worden nieuwe aangeplant. Ook zijn er komen nieuwe speeltoestellen besteld als aanvulling op onze huidige materialen. Zo hebben we in het voorjaar weer een een super mooie en uitdagende speelplaats! 

Bekijk de foto's van

NL doet! Samen knappen we de speelplaats op!