Carnavalsoptocht

Vertegenwoordig jij de Crijnsschool bij de Carnavalsoptocht in Nuenen?

Over 5 weken is het weer Carnaval en zoals elk jaar op zondag de optocht. Basisscholen mogen meelopen met deze optocht. Heb jij in de Rond de Linde de uitdaging van de basisschool De Nieuwe Linde gezien?!

Vorig jaar heeft de Crijnsschool meegelopen en we zouden het leuk vinden als dat dit jaar ook weer gebeurt. Daarom zoeken wij een groepje enthousiaste ouders die dit willen regelen. Ben jij een echte Carnavalsvierder en vind je het leuk om iets creatiefs te bedenken en tijdens de optocht onze Crijnsschool te vertegenwoordigen? Laat het ons dan weten. Spreek ons gerust aan of mail naar or.decrijnsschool@gmail.com voor een vrijblijvend gesprek waarin wij je uitleggen wat er van je verwacht wordt.

Dus ga jij de uitdaging aan? Geef je op voor 1 februari.

Groeten van de ouders uit ouderraad

En ALAAF van de werkgroep Carnaval

Koen Moor, Sharon van de Vijfeijken,